17:23 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
1 0 0
Βρείτε μας

Αναρχικοί διέκοψαν τη συναυλία του γνωστού Έλληνα ράπερ Nivo, Νίκου Βουρλιώτη, για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος foititikanea.gr, η μουσική εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17/10 και ώρα 19:00 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), αλλά τελικά ακυρώθηκε, μετά από την παρέμβαση αναρχικών.

Αφίσα από τη συναυλία του Νίκου Βουρλιώτη στο Πανεπιστήμιο Αττικής
© Φωτογραφία : foititikanea.gr
Αφίσα από τη συναυλία του Νίκου Βουρλιώτη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Συγκεκριμένα, περί τις 18:45, ομάδα 20-25 ατόμων συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη της συναυλίας και κρατώντας καδρόνια πλησίασαν τη σκηνή λέγοντας στους συνεργάτες του δημοφιλούς μουσικού: «Συναυλία τέλος!».

Μετά το συμβάν, ο Νίκος Βουρλώτης όπως αναφέρουν τα foititikanea.gr,  «φυγαδεύτηκε» μέσα από το κτίριο της διοίκησης του Πανεπιστημίου και η συναυλία ακυρώθηκε.

Από την πλευρά του ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε τη δική του εξήγηση για το συμβάν, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, λέγοντας πως αυτός και οι συνεργάτες του αποχώρησαν από το πανεπιστήμιο «για να μην κινδυνεύσουν φοιτητές»

«Δεν έχω ανθρώπους που με "φυγαδεύουν" ούτε και έχω μάθει να υποχωρώ στη ζωή μου», έγραψε ο Nivo στο ποστάρισμά του. «Επιλέξαμε με τους συνεργάτες μου να αποχωρήσουμε για να μην κινδυνεύσουν φοιτητές, σεβόμενοι το χώρο του Πανεπιστημίου», συνέχισε ο καλλιτέχνης. «Ζητώ συγνώμη από τους φοιτητές κι επιφυλάσσομαι για το μέλλον», κατέληξε ο δημοφιλής ράπερ Νίκος Βουρλιώτης.

Δείτε την ανάρτηση:

Tags:
συναυλία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αναρχικοί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK