ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Black Friday 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ελλάδα με καταστήματα να συμμετέχουν στην εκπτωτική ημέρα με μεγάλες προσφορές.

Black Friday θα δούμε και φέτος στην Ελλάδα μετά την επιτυχία που έχει σημειώσει η υιοθέτηση της εκπτωτικής ημέρας από ελληνικά καταστήματα, τα τελευταία χρόνια.

Η Black Friday 2019 πέφτει φέτος την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου. Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, πολλά καταστήματα ενημερώνουν ότι η Black Friday πέφτει στις 29 Νοεμβρίου, όπως άλλωστε θα συμβεί και στις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη ημέρα περιλαμβάνει πολύ μεγάλες εκπτώσεις με τα καταστήματα να προσδοκούν σε κέρδη από τον μεγάλο αριθμό πελατών. Τον «χορό» της Black Friday σέρνουν αλυσίδες με είδη τεχνολογίας, αλλά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όλο και περισσότερο καταστήματα κάθε είδους σπεύδουν να δηλώσουν παρουσία στην εκπτωτική ημέρα.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τις ΗΠΑ ή και άλλες χώρες που εφαρμόζουν τη Black Friday και οι εκπτώσεις προσφέρονται μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο οι εκπτώσεις να διαρκούν για σχεδόν όλη την εβδομάδα, κάτι που αναμένεται να δούμε και φέτος.

Cyber Monday 2019 στις 2 Δεκεμβρίου

Σε κάθε περίπτωση, τρεις ημέρες μετά τη Black Friday, η σκυτάλη περνάει στη Cyber Monday, την εκπτωτική Δευτέρα κυρίως για αγορές μέσω διαδικτύου, με τα προϊόντα τεχνολογίας να κυριαρχούν.

Η Cyber Monday 2019 πέφτει τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου και αναμένεται να συνοδευτεί από σημαντικές εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 και ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου

Πριν τη Black Friday 2019 προηγούνται βέβαια οι εκπτώσεις του φθινοπώρου.

Οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 θα πραγματοποιηθούν 1 – 15 Νοεμβρίου.

Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των εκπτώσεων, με βάση και τη σχετική νομοθεσία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συνηθίζει να δίνει ως προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τις συγκεκριμένες Κυριακές, το 11:00 – 18:00. Τα περισσότερα πολυκαταστήματα, ωστόσο, συνηθίζουν να λειτουργούν μέχρι τις 20:00 ή 21:00.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, τα καταστήματα πρέπει να αναγράφουν την παλαιά και τη νέα, μειωμένη τιμή των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν με έκπτωση. Επιτρέπεται, φυσικά, η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης.

Tags:
Cyber Monday, ηλεκτρονικό εμπόριο, πολυκατάστημα, κατάστημα, εμπόριο, μαγαζιά, ωράριο καταστημάτων, εμπορικά καταστήματα, εκπτώσεις, Black Friday
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK