08:34 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για τη γιαγιά με τα τερλίκια από τη Θεσσαλονίκη, καθώς αυτή τη φορά γλίτωσε παρά τρίχα από τα χέρια ληστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Γρήγορα αντανακλαστικά και μεγάλο θάρρος φαίνεται πως έχει η γιαγιά με τα τερλίκια από τη Θεσσαλονίκη, που είχε γίνει γνωστή γιατί είχε συλληφθεί καθώς πουλούσε χωρίς άδεια, πλεκτά παπούτσια στη λαϊκή.

Αυτή τη φορά παραλίγο να πέσει θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι αλλά κατάφερε να απωθήσει τον επίδοξο ληστή με «όπλο» τη μαγκούρα της.

Όπως περιέγραψε η κόρη της, η 90χρονη άνοιξε την πόρτα χθες Δευτέρ και αντίκρυσε έναν άνδρα με ένα κατσαβίδι και ένα ψεύτικο όπλο.

Ο κακοποιός προσπαθούσε να μπει με το κατσαβίδι στο σπίτι, πιστεύοντας πως είναι άδειο και τότε η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, καθώς ακούγοντας τον ήχο στην κλειδαριά νόμιζε πως είναι ο σπιτονοικοκύρης της.

Όταν του άνοιξε, αυτός φορούσε μάσκα και φαίνονταν μόνο τα μάτια του, φώναζε και με νοήματα της ζητούσε τα κοσμήματά της.

Τότε αυτή και ο σύζυγός της άρχισαν να φωνάζουν βοήθεια και να σπρώχνουν με τις μαγκούρες τους την πόρτα, με αποτέλεσμα να καταφέρουν τελικά να απωθήσουν τον κλέφτη.

«Το ένα μπαστούνι ήταν δίπλα στην πόρτα και το άλλο εκεί και (ο ληστής) φώναζε δώσε μου τα πράγματά σου και έκανε νοήματα», περιγράφει η ίδια.

Υπενθυμίζεται πως η ιστορία της 90χρονης είχε συγκινήσει πάρα πολύ κόσμο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με πολλούς να προθυμοποιούνται να πληρώσουν ακόμα και το πρόστιμο που της επιβλήθη.

Tags:
παντόφλες, παπούτσια, βίντεο, ληστής, γιαγιά, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK