21:10 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Άρης Πορτοσάλτε που είχε επιτεθεί στον πρώην υπουργό και επανέλαβε τα όσα είχε ισχυριστεί για να απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης «λέει συνεχώς ψέματα».

Σφοδρή αντιπαράθεση για τα ισχύοντα σχετικά με την επέμβαση της αστυνομία στους κινηματογράφους για την ύπαρξη ανηλίκων που παρακολουθούσαν την ταινία «Joker» σημειώθηκε μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και του Άρη Πορτοσάλτε.

Τα αίματα άναψαν όταν ο πρώην υπουργός ρωτήθηκε γι’ αυτό που ονομάστηκε «νόμος Ραγκούση» για την καταλληλότητα των κινηματογραφικών ταινιών και τελικά, σύμφωνα και με την υπουργό Πολιτισμού, αποδείχθηκε ότι ήταν «νόμος Γερουλάνου» και δεν προβλέπει επέμβαση της Αστυνομίας.

Στο σημείο αυτό έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Άρης Πορτοσάλτε που είχε επιτεθεί στον πρώην υπουργό και επανέλαβε τα όσα είχε ισχυριστεί για να απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης «λέει συνεχώς ψέματα και ισχυρίζεται πράγματα που έχουν καταρριφθεί ακόμα και από κυβερνητικά στόματα».

«Πέσατε πολύ χαμηλά στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όχι σε μένα, σας έδωσα μία ευκαιρία να μην λέτε ψέματα» ανέφερε επίσης.

Ο Γιάννης Ραγκούσης μάλιστα, φάνηκε σε κάποια στιγμή να κουνάει το κεφάλι του και τα χέρια του, εκνευρισμένος από όσα άκουγε. Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι εν γνώσει του επιμένει να μεταδίδει ψευδείς ειδήσεις.

Tags:
ΣΚΑΪ, Joker, Γιάννης Ραγκούσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK