02:56 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «εργάστηκε σκληρά και με σεμνότητα όλη τη διάρκεια του σύντομου βίου του. Η κηδεία του Φώτη Χρονόπουλου θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Φώτης Χρονόπουλος.

Είχε γεννηθεί στην Πάτρα το 1962 και ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος το 1983 παράλληλα με τις σπουδές του στο τμήμα Διεθνών Σπουδών της Παντείου.

Εργάστηκε στο «Κανάλι 15», «Κανάλι 1», ενώ το 1987 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές» καλύπτοντας το πολιτικό ρεπορτάζ και τα θέματα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το 1991 εργάζεται  στον «ANTENNA», στην παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών ειδήσεων.

Αργότερα, θα εργαστεί στις εφημερίδες «Ακρόπολις», «Εστία», «Ελεύθερος Τύπος»  «Βήμα», στο «Star Channel», το περιοδικό «Newsweek», σε εφημερίδες και σταθμούς της Πάτρας με την οποία παρέμεινε πάντοτε συνδεδεμένος,  ενώ τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης-Επικοινωνίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «εργάστηκε σκληρά και με σεμνότητα όλη τη διάρκεια του σύντομου βίου του. Η μεγάλη του καλλιέργεια και ο πλούτος των γνώσεών του παρουσιάζονται και στα βιβλία που εξέδωσε: Εγχειρίδιο Ελληνομάθειας, Από τον Σινάτρα στην Καραγκούνα και Το λεξικό του Καβάφη».

Η κηδεία του Φώτη Χρονόπουλου θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

Tags:
πέθανε, ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK