06:35 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Να εξηγήσει γιατί άλλαξε την κατάθεσή της επιχείρησε η μητέρα της 12χρονης στη Μάνη. Το κορίτσι φέρεται να κακοποιούνταν από τον ιερέα από τα 9 ετών.

Η μητέρα της 12χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από ιερέα στη Μάνη, δήλωσε ότι είχε εμπιστοσύνη στον άνδρα, αλλά πλέον πιστεύει ότι «είχε κάνει κακό στην κόρη» της.

«Ήταν ιερέας και του είχα εμπιστοσύνη», δήλωσε η μητέρα στον ΑΝΤ1, εξηγώντας γιατί άλλαξε την κατάθεσή της. Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή η γυναίκα υποστήριξε ότι ο ιερέας δεν πείραξε την κόρη της, αλλά στη συνέχεια ισχυρίστηκε το αντίθετο.

«Δεν πίστευα από την αρχή γιατί ήταν ιερέας και του είχα εμπιστοσύνη, αλλά τώρα πιστεύω πως όντως έχει κάνει κακό στην κόρη μου, θέλω να τιμωρηθεί», είπε η μητέρα.

Η ίδια επανέλαβε μπροστά στην κάμερα όσα της είχε πει η κόρη της: «Μαμά, ναι, αλήθεια είναι, με έχει πειράξει».

Υποστήριξε ότι η 12χρονη δεν θα μπορούσε να τα βάλει από το μυαλό της όλα αυτά.

Ο δικηγόρος του ιερέα, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, είπε ότι είναι «έκπληκτος και σοκαρισμένος» από το γεγονός ότι η μητέρα αλλάζει την κατάθεσή της.

Υποστήριξε ότι η μητέρα άλλαξε την κατάθεσή της αφότου μίλησε με την κόρη της και την κοινωνική λειτουργό.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί του παιδιού, ο δικηγόρος απάντησε ότι αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.

Το χρονικό της υπόθεσης κακοποίησης 12χρονης στη Μάνη

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος ιερέας συνελήφθη στην ανατολική Μάνη στις 22 Οκτωβρίου, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 12χρονης. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η μητέρα της 12χρονης ήταν σύντροφος του φερόμενου δράστη ο οποίος μάλιστα είναι χήρος και πατέρας έξι παιδιών.

Ανατριχιαστικές ήταν οι περιγραφές της 12χρονης για την κακοποίηση σε βάρος της, που φέρεται να συνέβαινε από όταν ήταν μόλις 9 ετών. Η ίδια αναφέρθηκε και σε κακοποίηση από δεύτερο άνδρα, όπως μετέδωσε το Star.

«Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα» φέρεται να ανέφερε το κορίτσι.

Τι δήλωσε η κόρη του ιερέα

Ο ιερέας αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του. Η κόρη του, δήλωσε στο Open ότι ο πατέρας της μαζί με την αδελφή της πήγαν την 12χρονη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς η μητέρα του κοριτσιού αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Πώς είναι δυνατόν ο "βιαστής" να πήγε ο ίδιος το παιδί που υποτίθεται ότι κακοποίησε στο Χαμόγελο του Παιδιού», διερωτήθηκε η κόρη του ιερέα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» δήλωσε ότι η 12χρονη δεχόταν συνεχές μπούλινγκ τόσο από τον ιερέα όσο και από τη μητέρα της για να αλλάξει την κατάθεσή της.

Το Χαμόγελο του Παιδιού διευκρίνισε ότι η 12χρονη οδηγήθηκε στον οργανισμό μετά από εντολή της εισαγγελίας.

Tags:
σεξουαλική κακοποίηση, παιδική κακοποίηση, κακοποίηση ανηλίκων, κακοποίηση, ιερέας, Μάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK