06:39 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Άγγελος Μπράτης μας επιφύλασσε άλλη μία έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, καθώς σε μία συγκινητική στιγμή μας σύστησε τον πρώτο άνθρωπο που πίστεψε στον ίδιο, που δεν είναι άλλος από την μητέρα του.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την αποψινή δοκιμασία, ο γνωστός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης είχε στο πλευρό του τη μητέρα του, την οποία σύστησε στις διαγωνιζόμενες.

Μάλιστα, η ομοιότητα τους προκάλεσε εντύπωση.

«Ήρθε η ώρα να σας συστήσω την πρώτη μοδίστρα του ατελιέ μου, η οποία ήταν και η πρώτη μοδίστρα που με εμπιστεύτηκε και πίστεψε σε αυτό που ήθελα να κάνω. Για όσους δεν κατάλαβαν την ομοιότητα, πρόκειται για τη μαμά μου, την κυρία Έλλη. Φτιάχνει πάντα τα πιο δύσκολα ρούχα όλων των collection και είναι πάντα αυτά που είναι τα πιο συναισθηματικά», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Η μητέρα του χαρούμενη για την παρουσία της στην εκπομπή σημείωσε με την σειρά της:

«Η μαμά, ότι και να κάνει το παιδί, είναι περήφανη. Δεν είδα καμία μαμά να μην είναι περήφανη για το παιδί της, αλίμονο».

Επισημαίνεται πως στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του διαγωνισμού,  προσκάλεσε τα κορίτσια στον «Κόσμο του Άγγελου Μπράτη».

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
Άγγελος Μπράτης, μοντέλα, Μοντέλο, Greece's Next Top Model, Next Top Model, GNTM 2, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK