22:41 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα για τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου, έκανε δεκτή σήμερα το υπουργικό συμβούλιο.

Απόφαση για τον νέο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου έλαβε μεταξύ άλλων σήμερα, στη διάρκεια της συναδρίασής του, το υπουργικό συμβούλιο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναλαμβάνει ο Ιωάννης Σαρμάς.

Επίσης, νέοι αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου αναλαμβάνουν οι κ.κ., Γεώργιoς Κοvτός, Ασπασία Μαγιάκoυ, Αλτάvα Κoκκoβoύ, Iωάννης Μαγγίvας και Αβρoκόμη Θoύα.

Το υπουργικό συμβούλιο έκανε δεκτή την εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα για τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη θέση του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τις πέντε θέσεις των αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου, μετά και τη μεγάλη πλειοψηφία που έλαβαν από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε γνωστό ότι επί τάπητος τέθηκαν η ψήφος των Ελλήνων στο εξωτερικό, το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ, αλλά και το νομοσχέδιο για την αθλητική βία. 

 

Tags:
Άρειος Πάγος, Ελεγκτικό Συνέδριο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK