14:37 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Την προετοιμασία της παρέλασης αλά Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα των κοριτσιών που συμμετείχε σε αυτή.

Το τρόπο με τον οποίο ετοίμασαν την παρέλαση σε στυλ Monty Python την 28η Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια δημοσίευσαν τα κορίτσια που την οργάνωσαν.

Στο βίντεο φαίνεται, μάλιστα, και το πως οι κοπέλες κατάφεραν να «χωθούν» στο σώμα της παρέλασης χωρίς να γίνουν αντιληπτές.

Υπενθυμίζεται πως η κίνησή τους αυτή, το να παρελάσουν εμπνεόμενες από τους Monty Pythons και το σκετς Ministry of Silly Walks προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Πρώτος, σε αυτή την «παρέλαση» αντέδρασε ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, που με αναρτησή του στο Facebook μίλησε για «γελοία υποκείμενα».

Αλλά και οι χρήστες των social media εμφανίστηκαν διχασμένοι μετά το περιστατικό, με πολλούς να καταδικάζουν την κίνηση αυτή και άλλους να την αντιμετωπίζουν με χιούμορ.

Αλλά και προσωπικότητες του πολιτισμού έσπευσαν να πάρουν θέση απέναντι στο ζήτημα.

Οι ίδιες σε κείμενό τους το οποίο υπογράφουν ως «10 στρατιωτάκια» σπεύδουν να εξηγήσουν το σκεπτικό και τους λόγους πίσω από την κίνηση αυτή.

Tags:
αντιδράσεις, 28η Οκτωβρίου, κορίτσια, βίντεο, Νέα Φιλαδέλφεια, Monty Python, παρέλαση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK