21:02 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
1 0 0
Βρείτε μας

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ύποπτο μετανάστη, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και αναρτά μηνύματα υπέρ του Ισλαμικού Κράτος. Διευκρινίσεις από την ΕΛΑΣ.

Διευκρινίσεις για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αλλοδαπό που αναρτά μηνύματα υπέρ του ISIS, εξέδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ επεσήμανε ότι πρόκειται για έναν υπήκοο Αλγερίας, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007.

Έκτοτε έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (π.χ. κλοπές, ναρκωτικά, παρεμπόριο κ.λπ.), ενώ έχει ιστορικό χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Τελευταία φορά αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2015, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές, με αναστολή εκτέλεσης του υπολοίπου της ποινής του.

Στο πλαίσιο αυτό, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της παρουσίασης σε Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για πέντε χρόνια.

Και για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησε η ΕΛΑΣ, δεν έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Αποσαφήνισε παράλληλα, ότι «από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προκύπτουν διασυνδέσεις με εξτρεμιστική - τρομοκρατική δραστηριότητα».

Έσπευσε, τέλος, να διευκρινίσει ότι σε σημερινή (σ.σ. Πέμπτη) έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, όπου διαμένει ο Αλγερινός, εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλληνας ερευνάται για σχέσεις με τον ISIS - Ειδική λίστα των ΗΠΑ με 100.000 ανηλίκους

Πρώην Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Με αυτό τον τρόπο μπορούν να περάσουν οι τζιχαντιστές στην Ευρώπη

Tags:
Ισλαμικό Κράτος, ισλαμικό κράτος, ISIS, ISIS, ISIS, τζιχαντιστές, μετανάστευση, μετανάστες, μετανάστης, ΓΑΔΑ, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικό τμήμα, αστυνομικές αρχές, αστυνομικοί, αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK