19:27 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τον γάμο τους για να κερδίσει φήμη. Ακόμη, την κατηγορεί για το γεγονός ότι δημοσιοποίησε τον γάμο τους χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο σουλτάνος ​​Μοχάμεντ ο 5ος του Κελαντάν, ο επικεφαλής του σουλτανάτου του Κελαντάν της Μαλαισίας και πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του, της Ρωσίδας Οξάνα Βοεβοντίνα, την οποία παντρεύτηκε και αργότερα χώρισε πέρυσι, πως είναι πατέρας του γιου της, ανέφερε τη Δευτέρα η Daily Mail.

Σε μια σκληρή δήλωση του στη The Daily Mail, ο σουλτάνος σημείωσε ότι οι φωτογραφίες του πέντε μηνών γιου της Βοεβοντίνα δεν αποδεικνύουν ότι ο ίδιος είναι ο πατέρας του μωρού και ότι το βρέφος μπορεί να είναι «γιος ενός άλλου άνδρα».

​Ο σουλτάνος επισήμανε επίσης πως «δεν αισθάνεται ότι (το μωρό) μοιάζει με αυτόν», ανέφερε μια πηγή από το παλάτι στην Daily Mail, προσθέτοντας ότι ο σουλτάνος απορρίπτει ως ανοησίες, το ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι είχε από πριν προσπαθήσει για ένα μωρό και ότι έκλαψε από συγκίνηση ανακαλύπτοντας ότι ήταν έγκυος.

Ο γάμος με την Βοεβοντίνα ήταν «το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του», σύμφωνα με την πηγή.

«[Ο σουλτάνος] ανέφερε ότι ποτέ δεν είχε συναντήσει μια γυναίκα τόσο κακή και εκδικητική όπως η Οξάνα και ότι έδειξε τα αληθινά δείγματα του χαρακτήρα της στη δεξίωση του γάμου τους στην Ρωσία, όπου τον κάλεσε να παρευρεθεί, λέγοντας του ψέματα πως πρόκειται για μία οικογενειακή συγκέντρωση», δήλωσε η πηγή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Σουλτάνος επιθυμούσε να κρατήσει μυστικό τον γάμο και έτσι η δεξίωση μόνο ευχάριστη έκπληξη δεν αποδείχθηκε για τον ίδιο.

Η Βοεβοντίνα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο της δεξίωσης στον Τύπο, αποκαλύπτοντας στον κόσμο και τους συντηρητικούς Μαλαισιανούς ότι ο βασιλιάς είχε παντρευτεί μια Ρωσίδα βασίλισσα της ομορφιάς - γεγονός που ο βασιλιάς θα προτιμούσε να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στο κοινό, ανέφερε η πηγή.

[Ο σουλτάνος] ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του προσπαθεί να κάνει ότι περισσότερο μπορεί προκειμένου να εκμεταλλευθεί την βασιλική του ιδιότητα αλλά και το επώνυμό του για να κερδίσει φήμη, δήλωσε η πηγή, σημειώνοντας ότι «η [Βοεβοντίνα] δεν έχει αξιοπρέπεια».

​Στο δημόσιο μήνυμα του προς τη Βοεβοντίνα, ο σουλτάνος ​​δήλωσε ότι «πρέπει να σταματήσει να φέρεται με ανόητο τρόπο και να προχωρήσει στην ζωή της για να βρει έναν άλλο σύντροφο.

«Αυτός ο γάμος ήταν ένα τεράστιο λάθος στην προσωπική του ζωή που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί, αλλά τόνισε ότι το πάθημα έγινε μάθημα», ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι ο σουλτάνος σχεδιάζει τώρα να αποκτήσει «έναν κληρονόμο και παιδιά με μια γυναίκα που θα αγαπά.

Τον Ιούνιο του 2018, οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στο Κελαντάν. Τον Νοέμβριο, παρέθεσαν γαμήλια δεξίωση στην Μόσχα, όταν η Βοεβοντίνα ήταν ήδη έγκυος με το παιδί να γεννιέται τον Μάιο του 2019, σύμφωνα με την Mail.

Τον Ιανουάριο του 2019, ο Μοχάμεντ παραιτήθηκε από τον μαλαισιανό θρόνο - μια θέση στην οποία είχε υπηρετήσει από το 2016. Ο λόγος πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση, η πρώτη του είδους της στην μαλαισιανή ιστορία, δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Τον Ιούνιο του 2019, ο Μοχάμεντ διέλυσε επίσημα τον γάμο του με την σύζυγό του, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιώντας την αυστηρότερη ισλαμική τελετή, σύμφωνα με την έκθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο βασιλιάς της Μαλαισίας παραιτείται μετά το γάμο με μοντέλο από τη Ρωσία (Φωτογραφίες)

Tags:
σύζυγος, παραίτηση, Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK