09:32 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κίνηση έχει δημιουργεί στον Κηφισό λόγω εργασιών. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κάθοδο από την Καλυφτάκη μέχρι και τη Λεωφόρο Αθηνών.

Με υπομονή θα πρέπει να εφοδιαστούν οι οδηγοί που σκοπεύουν να κινηθούν στον Κηφισό και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς κίνηση και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων έχουν προκαλέσει έργα που εκτελούνται.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί από το ύψος της Κηφισιάς και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και τη Λεωφόρο Αθηνών και τα ΚΤΕΛ.

Το πρόβλημα φέρεται να οφείλεται σε έργα που είναι σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι και νωρίτερα το πρωί, η κίνηση στο «Ποτάμι» ήταν στο «κόκκινο» καθώς είχε σημειωθεί τροχαίο με καραμπόλα τριών οχημάτων.

Η Τροχαία είχε ενημερώσει χτες για εκτέλεση έργων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας εξαιτίας των οποίων θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η κίνηση στους δρόμους, στις 12:40, 5 Νοεμβρίου 2019
© Φωτογραφία : google.gr/maps
Η κίνηση στους δρόμους, στις 12:40, 5 Νοεμβρίου 2019

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Συγκεκριμένα, από 5 Νοεμβρίου μέχρι 31 Ιανουάριου 2020 θα εκτελούνται έργα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου στο ύψος του Μπογιατίου, στην περιοχή του Διονύσου, για την κατασκευή τοίχου αντιστήριξης. Ως εκ τούτου θα εφαρμόζονται οι εξής ρυθμίσεις:

  • Στένωση του κλάδου εισόδου στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα.
  • Κλείσιμο του αριστερού παράδρομου που ξεκινά από τον κλάδο εισόδου. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπιού.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται επίσης, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στην περιοχή του δήμου Ωρωπού λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης. Οι εργασίες θα γίνονται από 4 Νοεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου, τις ημέρες Κυριακή έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 22.00 έως 6.00.

Λόγω των έργων:

  • Θα κλείνει προσωρινά η αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Το διάστημα εφαρμογής των ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Tags:
έργα, μποτιλιάρισμα, Κηφισός, κίνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK