ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Μία από τις νεαρές καλλονές του Greece's Next Top Model αναγκάστηκε να αποχωρήσει απόψε από το σπίτι του διαγωνισμού, καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Για άλλη μία φορά, οι κριτές κλήθηκαν να αποφασίσουν για το ποια κοπέλα θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό του Greece's Next Top Model.

Ελευθερία και Σουζάνα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες σύμφωνα με τα όσα αποφάσισαν οι κριτές, με το κορίτσι που πήρε το περιβόητο golden pass την τελευταία στιγμή μένει τελικά στο παιχνίδι!

Η δεύτερη ευκαιρία της δόθηκε. Η Σουζάνα όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε. Γι’ αυτό και αποχωρεί για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δεύτερη ευκαιρία της δόθηκε. Η Σουζάνα όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε. Γι’ αυτό και θα αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το #GNTMgr. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece's Next Top Model (@gntmgr) στις

Μάλιστα, η απογοητευτική επίδοση της Σουζάνας προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των κριτών: «Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό! Κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι. Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά απευθυνόμενη προς την Σουζάνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ισορροπίες αλλάζουν στο σπίτι του #GNTMgr, αφού με την αποχώρηση της Όλγας, το παιχνίδι πλέον μετράει 14 κορίτσια. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece's Next Top Model (@gntmgr) στις

Στο τέλος μάλιστα, οι κριτές φρόντισαν να αποχαιρετήσουν το νεαρό μοντέλο, γεμάτοι παράπονο που μία κοπέλα με τόσες δυνατότητες στην ουσία πέταξε στα σκουπίδια άλλη μία ευκαιρία να διακριθεί.

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
διαγωνισμός ομορφιάς, διαγωνισμός, μοντέλα, Μοντέλο, Greece's Next Top Model, Next Top Model, GNTM αποχώρηση, GNTM 2, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK