ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου ολοκληρώνεται η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η δίκη γίνετια στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Σωματεία και ενώσεις πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία προς το Εφετείο με αφορμή την απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ κλειστή είναι η λεωφόρος Αλεξάνδρας από το ύψος της Πανόρμου στην κατεύθυνση προς Πατησίων έως τη Δέγλερη.

Εξάλλου, συγκεντρώσεις σωματείων και εργαζομένων θα πραγματοποιηθούν, επίσης, στις 12:00 έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και στις 18:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Στο εδώλιο ο Μιχαλολιάκος

Μετά από δικό του αίτημα που έγινε δεκτό σχετικά με τη σειρά απολογίας, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Στο αίτημά του είχε ζητήσει να προηγηθούν οι απολογίες των συγκατηγορούμενών του, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι «διώκονται για τις ιδέες τους», με τους εισαγγελείς, ανακριτές και εφέτες να τους απαντάνε ότι διώκονται για βίαιες πράξεις και ενέργειες ο πυρήνας των οποίων είναι η επιβολή και επικράτηση των αρχών της.

Tags:
Λεωφόρος Αλεξάνδρας, διαμαρτυρία, συγκέντρωση, πορεία, Νίκος Μιχαλολιάκος, Δίκη της Χρυσής Αυγής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK