20:29 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Συνδικάτο Μεττάλου είχε καταγγείλει παραλίγο ομαδικό δυστύχημα στην αίθουσα των ηλεκτροκαμίνων στο ίδιο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Τη ζωή του έχασε εργάτης, πατέρας τριών παιδιών, μετά από έκρηξη στη νικελοβιομηχανία της ΛΑΡΚΟ στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε μετά από έκρηξη στη Χαλυβουργία, στο Τμήμα κοκοποίησης, ενώ ο άτυχος εργάτης ήταν από την ευρύτερη περιοχή. Όπως μετέδωσε το lamiaReport ο 55χρονος εργάτης ήταν έμπειρος και εργαζόταν στο Τμήμα όταν συνέβη η έκρηξη.

«Δεν πάει άλλο...» ανέφερε σε μία πρώτη του αντίδραση ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Παναγιώτης Πολίτης, βλέποντας δίπλα του έναν ακόμη εργάτη να χάνει τη ζωή του την ώρα της δουλειάς.

Μόλις χθες το Συνδικάτο Μετάλλου είχε καταγγείλει ότι τη Δευτέρα, στην αίθουσα των ηλεκτρικαμίνων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, έλαβε χώρα σοβαρότατο συμβάν όπου από θαύμα δεν καταγράφεται ως ομαδικό δυστύχημα.

Συλλυπητήρια Χατζηδάκη

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης στην οικογένεια του εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του. Δεσμεύτηκε ότι θα διερευνηθούν τα αίτια και θα αποδοθούν ευθύνες «όπου ανήκουν, το ταχύτερο».

Στο εργοστάσιο μεταβαίνει, εξάλλου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΡΚΟ, Σπύρος Τζίτζος, για να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Tags:
Κωστής Χατζηδάκης, έκρηξη, εργάτης, νεκρός, εργατικό δυστύχημα, ΛΑΡΚΟ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK