21:18 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο προσκήνιο ήρθε μία καταγγελία για «απρεπή συμπεριφορά καθηγητή» του πρώην ΤΕΙ – νυν Πανεπιστημίου – Δυτικής Μακεδονίας, η οποία εστάλη τον Μάιο στο υπουργείο Παιδείας.

Σε «σεξουαλικό εκβιασμό μαθητριών και καθηγητριών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας» από καθηγητή του πρώην ΤΕΙ – και νυν πανεπιστημίου – αναφέρεται καταγγελία η οποία είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο prlogos.gr, η καταγγελία εστάλη τον Μάιο στο υπουργείο Παιδείας.

Βάσει της καταγγελίας, ο καθηγητής φέρεται να δημιουργούσε ερωτικές σχέσεις με φοιτήτριες, ενώ όσες έδιναν αρνητική απάντηση, λάμβαναν μικρότερους βαθμούς.

Παράλληλα – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – ο καθηγητής φέρεται να προσέγγιζε γυναίκες οι οποίες ήθελαν να διδάξουν ως έκτακτο προσωπικό και να τους υποσχόταν ώρες διδασκαλίας, με αντάλλαγμα τη σύναψη ερωτικών σχέσεων.

Τον Μάιο το υπουργείο Παιδείας ζήτησε από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας να διερευνήσει την καταγγελία, με τον πρύτανη να δηλώνει στον ίδιο ιστότοπο ότι η υπόθεση ελέγχθηκε τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο χωρίς να επιβεβαιωθεί η καταγγελία, για την οποία είπε μάλιστα πως «έχει αποκλειστικό σκοπό να βλάψει τον καθηγητή».

Διαβάστε επίσης:

Σάσα Σταμάτη: Υπουργός παντρεμένος με παιδιά μου είπε να πάμε μαζί Αράχωβα για ΣΚ - Βίντεο

Σχετικά:

Σάσα Σταμάτη: Υπουργός παντρεμένος με παιδιά μου είπε να πάμε μαζί Αράχωβα για ΣΚ - Βίντεο
Tags:
Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ, καθηγητές, φοιτήτρια, παρενόχληση, σεξουαλική παρενόχληση, καταγγελία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK