00:49 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την οργή των χρηστών των social media έχει προκαλέσει η αναπαράσταση του περιστατικού στο ΑΠΘ, με φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας, από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις του ελληνικού Twitter μετά την χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής μαζί με τον πάνελ της εκπομπής έκαναν μια απόπειρα να διακωμωδήσουν το πρόσφατο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται πως μια 20χρονη κατήγγειλε πως την ώρα που διάβαζε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ ένιωσε κάτι στην πλάτη της και διαπίστωσε πως η μπλούζα της είχε λερωθεί με σπέρμα.

Στη συνέχεια γύρισε και είδε έναν νεαρό ακριβώς πίσω της που την κοίταζε και ο οποίος αμέσως τράπηκε σε φυγή, αλλά, λίγο αργότερα, ακινητοποιήθηκε από φύλακα της σχολής.

Το περιστατικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής, ενώ ένας τεχνικός πήγε πίσω από την συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα, Ελένη Τσολάκη, και έκανε αναπαράσταση του συμβάντος.

Το γεγονός σχολιάστηκε εντόνως από τους χρήστες του Twitter, παρά την απολογία του παρουσιαστή, οι οποίοι ήταν εξοργισμένοι με όσα συνέβησαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Tags:
αντιδράσεις, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, Twitter, εκπομπή, Γιώργος Λιάγκας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK