16:18 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στους δρόμους του κέντρου, αφού ξεκίνησαν από το απόγευμα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου των δέκα χιλιομέτρων. Πού επικρατούν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί για όσα αυτοκίνητα κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.

Αιτία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ που ξεκίνησε στις 5.00 μ.μ.

Με πολύ αργές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. 

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση, σύμφωνα με τον χάρτη της Google, σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου όπως για παράδειγμα, στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.

Την ίδια στιγμή, αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στην Φιλολάου και την Υμηττού στο Παγκράτι, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη καθώς και στην κάθοδο της προς Μεσογείων.

«Φρακαρισμένη» φαίνεται να είναι και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας.

Νωρίτερα σήμερα, πραγματοποιήθηκε και η τελετή έναρξης του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στην καρδιά του αρχαιολογικού χώρου του Τύμβου του Μαραθώνα.

«Ξεκινάμε κάθε χρόνο από τον ιστορικό αυτό χώρο, για να θυμηθούμε και να εμπνευστούμε από τις αξίες του μαραθωνίου. Ελευθερία, δημοκρατία, ειρήνη, δύναμη της ελεύθερης ανθρώπινης βούλησης. Αξίες διαχρονικές, στις οποίες έρχεται να προστεθεί τα τελευταία χρόνια το σύγχρονο μήνυμα του Μαραθωνίου της Αθήνας. Το μήνυμα της συνεργασίας. Είναι ακριβώς η συνεργασία αυτή, μαζί με τον ολοκληρωμένο και σωστό σχεδιασμό και τη συστηματική προσπάθεια εκατοντάδων ανθρώπων, που οδήγησαν στην εκρηκτική ανάπτυξη του Μαραθωνίου της Αθήνας από το 2006 έως σήμερα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.
Tags:
37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, 37ος Μαραθώνιος Αθήνας, Μαραθώνιος, δρόμος, κίνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK