02:06 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε αναζήτηση κεφαλαίων φαίνεται πως βρίσκεται η αεροπορική εταιρεία, Astra Airlines, η οποία άρχισε τη λειτουργία της πριν από 11 χρόνια, έχοντας ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη.

«Μαύρα» σύννεφα φαίνεται να απλώνονται πάνω από την αεροπορική εταιρεία, Astra Airlines, που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν προβλήματα με τις πτήσεις, τις κρατήσεις και τα εισιτήρια που είναι απόρροια οικονομικών ζητημάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, επιβάτες επιχείρησαν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω του σάιτ της αεροπορικής εταιρείας και δεν τα κατάφεραν, όπως και δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με την Astra Airlines.

Μάλιστα, δεν φαίνεται να δίνεται επιλογή πτήσης από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Σάμο, αλλά και από την Αθήνα για την Καστοριά.

Υπάλληλος της εταιρείας, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης, απέφυγε να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε στο «θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες».

«Σε αναζήτηση κεφαλαίων»

Πάντως, τα γραφεία της Astra Airlines στο αεροδρόμιο της Χίου είναι κλειστά και, σύμφωνα με το politischios.gr, ίσως η πτήση που εκτελέστηκε με προορισμό την Αθήνα, το απόγευμα του Σαββάτου (9/11), να ήταν η τελευταία.

Στέλεχος της εταιρείας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του νησιού, ανέφερε ότι η Astra Airlines θα αναζητήσει κεφάλαια είτε μέσω τραπεζικού δανεισμού είτε ερχόμενη σε συμφωνία με ιδιώτη επενδυτή έως την Τετάρτη (13/11).

Από τη Θεσσαλονίκη στους αιθέρες

Η αεροπορική εταιρεία Astra Airlines ιδρύθηκε, το 2008, από τον Ιωάννη Ζλατάνη, ιδρυτή της Interaviator Ltd, και Αναστάσιο Ζηρίνη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής.

Η πρώτη πτήση της εταιρείας εκτελέστηκε στις 5 Ιουλίου 2008 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Ρόδο.

Διαβάστε ακόμα:

Πιλότος έδωσε τη θέση του σε επιβάτιδα για να την εντυπωσιάσει - Βίντεο

Tags:
κεφάλαιο, οικονομία, εταιρεία, αεροπλάνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK