19:43 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δύο δρομείς του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας που έγινε την Κυριακή (10/11) νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Καρδιολογική Μονάδα του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και άλλος ένας στην Παθολογική Κλινική.

O 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή (10/11), με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, αλλά τρεις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, «το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να επέμβουν σε 18 περιστατικά εκ των οποίων το ένα (ορθοπεδικού τραυματισμού) διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο «ΛΑΪΚΟ» Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ στα υπόλοιπα 17 έγινε η παροχή των πρώτων βοηθειών».

Επίσης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ επενέβησαν σε 28 περιστατικά, από τα 26 διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς», ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Σωτηρία» και ένα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Από τα περιστατικά που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς», επτά παραμένουν για νοσηλεία.

Ειδικότερα, δύο εισήχθησαν στην Καρδιολογική Μονάδα σε κρίσιμη κατάσταση και ένας στην Παθολογική Κλινική με πρόβλημα νευρολογικής φύσης.

Οι υπόλοιποι τέσσερις έχουν ήπια καρδιολογικά προβλήματα. Ακόμη, για νοσηλεία παραμένουν οι ασθενείς που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Σωτηρία» και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαραθωνοδρόμος που ολοκλήρωσε το έπος του στην Αθήνα

Tags:
ΕΚΑΒ, ασθενείς, 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, 37ος Μαραθώνιος Αθήνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK