13:31 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι δύο κατηγορούμενοι καθώς και δύο ακόμα φερόμενα μέλη της οργάνωσης που αναζητά η αστυνομία, βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, για τρομοκρατικές πράξεις, κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

Μικροένταση επικράτησε στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου απολογούνταν οι δυο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» που συνελήφθησαν το Σάββατο μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Σε συμπαράσταση των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου 50 φίλοι και αλληλέγγυοι οι οποίοι με συνθήματα περίμεναν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Την ώρα που οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να βγάλουν τους δυο κατηγορούμενους επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση κρότου – λάμψης, σύμφωνα με το newsit.gr.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι καθώς και δύο ακόμα φερόμενα μέλη της οργάνωσης που αναζητά η αστυνομία, βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, για τρομοκρατικές πράξεις, κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

Tags:
ένταση, επεισόδια, Δικαστήρια Ευελπίδων, ανακριτής, τρομοκρατική οργάνωση, Αντιτρομοκρατική, Επαναστατική Αυτοάμυνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK