16:15 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συγγνώμη ζήτησαν οι γονείς ενός εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προκαλώντας την αντίδραση των γονιών του θύματος.

«Μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή» ανέφερε η μητέρα της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, μετά τη δημόσια συγγνώμη των γονιών ενός εκ των κατηγορουμένων.

«Με μια συγγνώμη θα τους δώσουμε συγχώρεση αμαρτιών; Για όνομα του Θεού. Δολοφόνησε ο γιος τους το παιδί μου. Δεν θα το ξαναδώ, δεν θα το ξαναγγίξω, δεν θα ξαναγκαλιαστώ μαζί της, δεν θα μου πει τα όνειρά της. Έχει αδειάσει το σπίτι μου. Μας οδηγήσαν σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή και ζητάνε συγνώμη με τόση μεγάλη ευκολία; Αν ο δικός μου ο γιος σκότωνε το δικό τους το κορίτσι, το βίαζε, το πετσόκοβε, το δολοφονούσε με τον πιο στυγνό τρόπο θα ήταν αρκετή η συγγνώμη;» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του θύματος στο Star.

Να σημειωθεί πως σε δύο μήνες ακριβώς οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα βρεθούν απέναντι στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της κόρης τους καθώς στις 13 Ιανουαρίου ξεκινά η δίκη.

«Νιώθω τη φρίκη εκείνης της ημέρας, πώς θα τους αντικρίσω. Ζω αυτή τη φρίκη από τώρα. Είναι ότι χειρότερο μπορείς να ζήσεις σε αυτή την κοινωνία, μια μάνα να δει απέναντι της τους στυγνούς δολοφόνους του παιδιού της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας εξέφρασε χθες την οργή του για τη συγγνώμη των γονιών του κατηγορουμένου.

Tags:
συγγνώμη, γονείς, δικαστήριο, Ελένη Τοπαλούδη, δολοφονία, δολοφόνος, Ρόδος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK