04:30 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Δεκτή έγινε η παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από το προεδρείο του διοικητικού συμβουλίου της «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων.

Η παραίτηση της κα Γκαγκάκη έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη στάση της, κατά τη διάρκεια όσων διαδραματίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι».

Πέραν της κα Γκαγκάκη, «παρελθόν» από τον δήμο αποτελεί και η Δήμητρα - Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη, η οποία διατελούσε εντεταλμένη δημοτικός σύμβουλος για το Παιδί.

«Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του δήμου.

Χθες, από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Παύλος Γερουλάνοςείχε ζητήσει την αποπομπή της κα Γκαγκάκη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους».

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο τηλεοπτικό πάνελ του «ΣΚΑΪ» αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας και από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, όσο και οι υπόλοιποι παραβρισκόμενοι -ανάμεσα στους οποίους και η κα Γκαγκάκη - προσπάθησαν να διακωμωδήσουν το περιστατικό, ενώ μάλιστα, δεν παρέλειψαν να προχωρήσουν και σε... αναπαράσταση.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από την καταγγελία μίας 20χρονης φοιτήτριας ότι ενώ διάβαζε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, ένιωσε κάτι στην πλάτη της και διαπίστωσε πως η μπλούζα της είχε λερωθεί με σπέρμα.

Στη συνέχεια, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός νεαρού άντρα, ο οποίος αμέσως τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, ακινητοποιήθηκε από φύλακα της σχολής και οδηγήθηκε στις αρχές.

Tags:
φοιτήτρια, φοιτητής, φοιτητές, εκπομπή, Γιώργος Λιάγκας, Νίκη Μπακογιάννη, δήμος Αθηναίων, δήμος, Τεχνόπολις, Διοικητικό Συμβούλιο, παραίτηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK