16:51 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
1 0 0
Βρείτε μας

Τα αρχεία του Πρωτοδικείου Αθηνών όλων των ετών έως και το 2015 στεγάζονται εκτός Ευελπίδων, στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών. Ωστόσο, σε κάθε έντονη βροχόπτωση δημιουργούνται προβλήματα.

Ακόμη και… πιστολάκια για τα μαλλιά επιστρατεύονται για το στέγνωμα φακέλων των αρχείων του Πρωτοδικείου Αθηνών, που συχνά γίνονται μούσκεμα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, τα αρχεία του Πρωτοδικείου Αθηνών όλων των ετών έως και το 2015 στεγάζονται εκτός Ευελπίδων, στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών.

Ωστόσο, στο ταβάνι υπάρχουν τρύπες, με αποτέλεσμα σε κάθε έντονη βροχή να βρέχονται τα αρχεία, τα οποία δεν υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή.

Σαν αποτέλεσμα, οι υπάλληλοι στεγνώνουν τα έγγραφα είτε απλώνοντάς τα σε χώρους που υπάρχει ήλιου, είτε με πιστολάκι για τα μαλλιά.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας, Θανάσης Κόκκινος,  «έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο».

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Βικτώρια από την Ελλάδα προκάλεσε προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως στην Κρήτη, την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά. Μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν και στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Προβλήματα σε δρόμους της Αθήνας - Η βροχή παρέσυρε... χημική τουαλέτα στον Πειραιά - Βίντεο

Κακοκαιρία Βικτώρια: Περιπέτεια στον αέρα για επιβάτες της Aegean Airlines

Tags:
καταιγίδες, βροχοπτώσεις, βροχή, προβλήματα κακοκαιρία, κακοκαιρία, αρχεία, δικογραφία, πρωτοδικείο, Πρωτοδικείο Αθηνών
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK