18:07 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ΟΑΣΑ έχει βάλει σεκιούριτι στις ράμπες προκειμένου να ελέγξει και το φαινόμενο όπου με μία ακύρωση εισιτηρίου διέρχονται της ηλεκτρονικής πύλης δύο επιβάτες.

«Σαφάρι» έχουν εξαπολύσει οι ελεγκτές του ΟΑΣΑ στα μέσα μαζικής μεταφοράς με τους ελέγχους να αυξάνονται κατά 34% τον Οκτώβριο σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του ΟΑΣΑ ζήτησε από τους σεκιούριτι να ελέγχουν τις ράμπες ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα με όσους σπρώχνουν για να περάσουν μαζί με εκείνους που πληρώνουν εισιτήριο.

Συνολικά τον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν 340.958 έλεγχοι από τους ελεγκτές ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, ενώ κατά μέσο όρο κάθε ελεγκτής έφτασε τους 162 ελέγχους. Τα πρόστιμα που καταλογίστηκαν το εξεταζόμενο διάστημα έφτασαν τα 6.911, αυξημένα κατά 6,5% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

Το σύνολο των ελέγχων αυξήθηκε τον Οκτώβριο κατά 34% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, 18,04% στον αριθμό των ελέγχων ανά ελεγκτή.

Η λαθρεπιβίβαση αποτελεί «μάστιγα» για τα οικονομικά των αστικών συγκοινωνιών και είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, μόνο ένας στου 20 επικυρώνει εισιτήριο.

Tags:
πρόστιμα, λαθρεπιβίβαση, ηλεκτρονικό εισιτήριο, εισιτήρια, έλεγχοι, ΟΑΣΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK