15:21 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δύο νέα βίντεο από τη ληστεία των μελών της Επαναστατικής Αυτοάμυνας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή του Χολαργού, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο νέα βίντεο από το «χτύπημα» των μελών της Επαναστατικής Αυτοάμυνας σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην περιοχή του Χολαργού.

Στα δύο ντοκουμέντα απεικονίζεται η δράση των διαρρηκτών, οι κινήσεις των οποίων απαθανατίζονται πλήρως από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Η συγκεκριμένη ληστεία ήταν η τελευταία της τρομοκρατικής οργάνωσης, μέρος της οποίας λίγες ημέρες αργότερα εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, το κατάστημα του ΟΠΑΠ βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμα – γιάφκα της Επαναστατικής Αυτοάμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιτρομοκρατική συνέλαβε δύο άτομα, ηλικίας 41 και 45 ετών, ενώ έχει ταυτοποιήσει τη συμμετοχή ακόμη ενός εμπλεκόμενου, ο οποίος και αναζητείται.

Πάντως, κατά την απολογία τους, οι δύο συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Tags:
Χολαργός, ΟΠΑΠ, ληστείες, ληστεία, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατική επίθεση, τρομοκρατία, τρομοκράτες, Επαναστατική Αυτοάμυνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK