07:40 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Πολυτεχνείου προχωρά η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας σήμερα Σάββατο αλλά και αύριο Κυριακή.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας λόγω των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι ρυθμίσεις αφορούν, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι την πλατεία Κάνιγγος και θα ισχύσουν και σήμερα Σάββατο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή και από τις 12:00 αύριο Κυριακής που είναι η ημέρα της πορείας, και θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία - τρόλεϊ).

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των Η.Π.Α, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, αφενός για την εξυπηρέτησή τους, αλλά και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Tags:
Αθήνα, Τροχαία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πολυτεχνείο, επέτειος του Πολυτεχνείου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK