22:40 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με μία φωτογραφία και ένα μεγάλο ευχαριστώ, η μητέρα του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ευχαρίστησε τον κόσμο που μάζεψε τα χρήματα για να μεταφερθεί το παίδι της για θεραπεία στη Βοστώνη.

Τις πρώτες του εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης έχει κάνει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ και αναμένει τα πρώτα αποτελέσματα του.

«Καλημέρα σε όλους από Βοστώνη!! Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που τα καταφέραμε!!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε με την καρδιά του και είμαστε τώρα εδώ!», ήταν το μήνυμα της μητέρας του από τη Βοστώνη και συνοδευόταν από μία φωτογραφία της ίδιας να κάνει βόλτα στο προαύλιο του νοσοκομείου μαζί με τον μικρό ασθενή.

«Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Είδαμε τον κ. Δάρρα από κοντά, εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ προσιτός, τον ευχαριστούμε για όλα! Με τη δική σας αγάπη καταφέραμε να φέρουμε το παιδί μας στα καλύτερα χέρια!! Να είστε όλοι καλά!!! Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις!», συνέχισε την ανάρτησή της.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάιο εγκρίθηκε στη Βοστώνη το συγκεκριμένο γονιδιακό φάρμακο, σχεδιασμένο να αντιμετωπίσει τη γενετική αιτία που προκαλεί την Ατροφία από την οποία πάσχει ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ, παρέχοντας ένα λειτουργικό αντίγραφο του ανθρώπινου γονιδίου SMN.

Με μία εφάπαξ ενδοφλέβια ένεση, που είναι αναγκαία να γίνει έως δύο ετών κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι είναι δυνατή η παύση της εξέλιξης της ασθένειας.

 

Tags:
ασθένεια, πατέρας, μητέρα, ιατρικές εξετάσεις, εξετάσεις, νοσοκομείο, βοστώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK