00:22 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα συνεχίζονται στην κάθοδο του Κηφισού, στο ρεύμα προς Αθήνα. Απομακρύνθηκε η νταλίκα, η οποία νωρίτερα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα εξακολουθούν να παρατηρούνται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Φιλαδέλφειας, όπου νωρίτερα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με νταλίκα.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το πρωί, όταν το βαρύ όχημα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε στο διάζωμα και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, προτού καρφωθεί στα υαλοπετάσματα.

Ατύχημα με φορτηγό στον Κηφισό
© Φωτογραφία : Αττικά Νέα
Ατύχημα με φορτηγό στον Κηφισό

Μάλιστα, κατά την τρελή του πορεία, το φορτηγό παρέσυρε και διέλυσε τα κιγκλιδώματα και μια κολόνα της ΔΕΗ.

Θεωρείται ευτύχημα το γεγονός ότι δεν υπήρξε νεκρός, καθώς το βαρύ όχημα δεν παρέσυρε διερχόμενα αυτοκίνητα ή μηχανάκια.

Ατύχημα με φορτηγό στον Κηφισό
© Φωτογραφία : Αττικα Νέα
Ατύχημα με φορτηγό στον Κηφισό

Αυτή τη στιγμή, η τροχαία έχει απομακρύνει από το σημείο τη νταλίκα. Ωστόσο, κλειστή παραμένει η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Η κίνηση των οχημάτων στην κάθοδο του Κηφισού, ως εκ τούτου, πραγματοποιείται με μεγάλη δυσκολία, ιδίως στο τμήμα από γέφυρα Καλυφτάκη έως Τσούντα.

Tags:
κίνηση, διακοπή κυκλοφορίας, κυκλοφορία οχημάτων, εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, εθνική οδός, Κηφισός, λεωφόρος Κηφισού, Κηφισιά, τροχαίο ατύχημα, Τροχαία, τροχαίο, φορτηγό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK