07:00 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Κέλλυ Κοντογεώργη έστειλε επιστολή στην ΕΣΗΕΑ για το ροζ σκάνδαλο, μιλώντας για «κατακρεούργηση» και ζητώντας παρέμβαση του οργάνου.

Επιστολή στην ΕΣΗΕΑ φέρεται να έστειλε η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη κάνοντας λόγο για μια «ροζ ιστορία, τραβηγμένη από τα μαλλιά» και καταγγέλλοντας «κατακρεούργηση» και «εξευτελισμό» της ίδιας.

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει το τελευταίο διάστημα σειρά δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ καναλιών για ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ.

 «Σοκαρισμένη από την σε βάρος μου κακόγουστα σκηνοθετημένη παράσταση με το κοινότυπο σενάριο, απορημένη και εμβρόντητη από την στάση ορισμένων «συναδέλφων», παρακολουθώ μέρες τώρα την αδικαιολόγητα μανιώδη, προσπάθεια εφημερίδων, καναλιών και site, να ταΐσουν το φιλοθεάμων κοινό τους με μια ροζ ιστορία, τραβηγμένη από τα μαλλιά!», σημειώνει η δημοσιογράφος στην επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ που δημοσιεύει το protothema.gr.

Η Κέλλυ Κοντογεώργη καλεί επίσης το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να απαντήσει αν ξέρει γιατί συμβαίνει όλο αυτό και με ποιο σκοπό κι εάν έχει παρακολουθήσει ξανά «τέτοια σεξιστική ρητορική μίσους».

«Τόση ανθρωποφαγία κατατρέχει τον κλάδο μας και τόση ευκολία κατακρεούργησης, της ύπαρξης μου. Έχετε απάντηση στο «γιατί» συμβαίνει και με ποιο σκοπό;» σημειώνει.

Θέτει δε, το ερώτημα εάν δεν προβληματίζει ότι αυτή η ιστορία αφορά όλους και μπορεί να συμβεί στον καθένα.

«Απροστάτευτη απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα αγριότητας και βίας στο πρόσωπο μου από εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές και site με αποτέλεσμα την αδιόρθωτη διαπόμπευση, τον διασυρμό, την διαστρέβλωση της προσωπικότητας μου, ως επαγγελματία, γυναίκα και μητέρα, παρακαλώ για την προστασία, την άμεση λήψη μέτρων, την στήριξη σας και την καταδίκη με όποιο τρόπο κρίνει το Δ.Σ όλων αυτών των άθλιων τακτικών άσκησης του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας. Ζητάω την βοήθεια σας σε μια στιγμή που προέχει η προσωπική και οικογενειακή μου ηρεμία», προσθέτει.

Κάνει λόγο, μάλιστα, για «πρωτοφανή απόπειρα δολοφονίας» προσωπικότητας και «viral διασυρμό» από τον οποίο πλήττεται η οικογενειακή ειρήνη των δύο παιδιών της, η οικογένειά της και η επαγγελματική της πορεία.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας για τη διαρροή της επιστολής

Αξίζει να σημειωθεί ότι δήλωση έκανε ο δικηγόρος της Κέλλυς Κοντογεώργη για τη διαρροή της επίμαχης επιστολής.

Ο δικηγόρος Γιώργος Κακουλάκης, στη δήλωση που δημοσιεύεται στην ίδια ιστοσελίδα, τονίζει ότι η επιστολή της κ. Κοντογεώργη «απευθυνόταν αυστηρά» προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καθώς «ζητά προστασία από την ανθρωποφαγία των τελευταίων ημερών» και καλεί το αρμόδιο όργανο να αναλάβει δράση σε αυτά τα φαινόμενα.

«Η διαρροή αυτή “βόλεψε”, μάλιστα, ώστε να συνδεθεί το πρόσωπο της εντολέως μου με όσα αήθη, ψευδή και σεξιστικά έχουν διαδοθεί», παρατηρεί ο ίδιος.

Καταλήγοντας σημειώνει ότι τα όργανα της πολιτείας πρέπει να αυστηροποιήσουν και να επικαιροποιήσουν τους κανόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ: «Σεξομανής παρουσιάστρια απειλούσε τον άντρα μου για σεξ» - Βίντεο

Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Παρουσιάστρια, απατημένη σύζυγος κι «άτακτος» καμεραμάν μαζί στο δικαστήριο

Tags:
σεξουαλικές σχέσεις, σεξουαλική ζωή, σεξισμός, σεξ, σκάνδαλο, ΕΡΤ, ΕΣΗΕΑ, ροζ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK