06:15 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Άννα χρησιμοποίησε έξυπνα τα αβαντάζ της στο αποψινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model. Ποιο από τα κορίτσια επέλεξε τελικά να δυσκολέψει;

Ο Άγγελος Μπράτης ανακοίνωσε στην Άννα τα αβαντάζ της για απόψε στο GNTM.

Η Άννα έπρεπε να διαλέξει πέντε κοπέλες που θα δώσουν έμφαση στα χέρια τους στη φωτογράφιση και πέντε που θα πρέπει να δώσουν έμφαση στα πόδια τους.

«Ακούω το αβαντάζ και αμέσως σκέφτομαι ότι θέλω να ευνοήσω εμένα και τις φίλες μου και να δώσω σε εμάς τα χέρια και να δυσκολέψω λίγο τις άλλες που έχουν τα πόδια», σχολίασε η Άννα σχετικά με το αβαντάζ της.

Σκεπτόμενη έξυπνα, για τα χέρια, εκτός από τον εαυτό της, διάλεξε ποιες άλλες, τις φίλες της: Κάτια, Ασημίνα, Κωνσταντίνα.

Ωστόσο, στο τέλος επέλεξε και την Εμμανουέλα, καθώς όπως ανέφερε, ήθελε να τη δυσκολέψει, καθώς θεωρεί πως δεν το «έχει» με τα χέρια της στις φωτογραφίσεις.

Όσες απέμειναν, πήγαν στην ομάδα των ποδιών.

Ωστόσο, επιπλέον αυτού του αβαντάζ, η Άννα είχε και ένα δεύτερο. Συγκεκριμένα, έπρεπε να διαλέξει μία κοπέλα, η οποία θα κάνει μόνη της μαλλιά και make up για την φωτογράφιση και μάλιστα σε περιορισμένο χρόνο.

Αναμενόμενα, για τον ντεσαβαντάζ αυτό διάλεξε τη Μαρία την αγρότισσα, η οποία ως γνωστόν, δεν γνωρίζει από μακιγιάζ.

«Θέλω να διώξω την Μαρία γιατί γενικά έχει κουράσει σαν άνθρωπος. Ούτε μοντέλο είναι. Και είναι καιρός να φύγει!», ανέφερε χαρακτηριστικά το πανέμορφο μοντέλο για την συμπαίκτρια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

GNTM: Ποια παίκτρια είχε την καλύτερη φωτογραφία; - Βίντεο

Άγγελος Μπράτης σε Άννα-Μαρία Ηλιάδου: Αν σε δει έτσι, δεν θα φάει μπρόκολο, θα φάει εσένα

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
μοντέλα, Μοντέλο, Greece's Next Top Model, Next Top Model, GNTM 2, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK