07:40 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα νέο τρόπο βρήκε ένας φανατικός καπνιστής στη Βόρεια Ελλάδα για να μπορεί να καπνίσει μέσα σε κλειστό χώρο, χωρίς να πληρώσει πρόστιμό και να ενοχλεί τους υπόλοιπους θαμώνες.

Ευφάνταστους τρόπους για να γλυτώσουν την «καμπάνα» ή να διακωμωδήσουν την αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου από την κυβέρνηση και τα «βαριά» πρόστιμα που επιβάλλει, βρίσκουν οι φανατικοί καπνιστές ανά την Ελλάδα.

Ένας εξ’ αυτών, τράβηξε ένα βίντεο από Σέρρες, όπου τον δείχνει να πίνει τον καφέ του μέσα σε ένα μαγαζί και παράλληλα κάνει τσιγάρο.

Πώς καταφέρνει να συνεχίζει την βλαβερή συνήθειά του χωρίς να κινδυνεύει από το νέο αυστηρό νόμο; Έχει ανοίξει δύο τρύπες στο τζάμι. Στη μία έχει τοποθετήσει ένα τσιγάρο το οποίο καπνίζει με την κάφτρα να βρίσκεται στο εξωτερικό χώρο, ενώ στην άλλη ένα καλαμάκι από το οποίο φυσάει προς τα έξω τον καπνό, ώστε να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού.

Η κυβέρνηση παρουσίασε την Τρίτη το σχέδιο δράσης της για την πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, που μεταξύ άλλων προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα και γραμμή ενημέρωσης και καταγγελιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντικαπνιστικός: Το σποτ του υπουργείου Υγείας για το κάπνισμα - Βίντεο

Αντικαπνιστικός νόμος: Σε λειτουργία το 1142 για ενημέρωση και καταγγελίες

Tags:
ηλεκτρονικό τσιγάρο, τσιγάρα, τσιγάρο, πρόστιμο, νόμος, Υπουργείο Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αντικαπνιστικός νόμος, Κάπνισμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK