06:08 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 20χρονος νεαρός που εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ, πέρα από την καταδίκη, θα αντιμετωπίσει και ποινές από το πανεπιστήμιο.

Αντιμέτωπος με νέα ποινή βρίσκεται ο 20χρονος φοιτητής από το ΑΠΘ που εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας, σε βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Ο νεαρός καταδικάστηκε χτες, Τρίτη, σε κάθειρξη 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Παρόλα αυτά, ο 20χρονος φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει πειθαρχική ποινή και από τις πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου.

Ο αρμόδιος αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κωβαίος, δήλωσε ότι το πανεπιστήμιο δεν θα αφήσει την υπόθεση «να περάσει έτσι».

«Ως νέες πρυτανικές αρχές έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα και προφανώς δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα κινηθεί η προβλεπόμενη από τον κανονισμό διαδικασία και θα επιβληθεί η ποινή που προβλέπεται», δήλωσε ο κ. Κωβαίος.

Ο αντιπρύτανης, μιλώντας στο Voria.gr, τόνισε οι πρυτανικές αρχές προσπάθησαν από την αρχή να διαλευκάνουν την υπόθεση αλλά αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες.

Όπως εξήγησε, το περιστατικό δεν συνέβη στην κεντρική βιβλιοθήκη, αλλά σε μια μικρότερη που λειτουργεί στη Νομική του ΑΠΘ, η είσοδος στην οποία, μάλιστα, καταγράφεται. Πρόσθεσε ότι όλα συνέβησαν το απόγευμα, όταν η βιβλιοθήκη δεν είχε πολύ κόσμο.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο 20χρονος το έβαλε στα πόδια ενώ η φοιτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στον βιβλιοθηκονόμο. «Φαινόταν τρομοκρατημένη», δήλωσε ο κ. Κωβαίος. Ο βιβλιοθηκονόμος προσπάθησε να κυνηγήσει τον νεαρό, αλλά επειδή υπήρχαν σκάλες, φοβήθηκε μη συμβεί κάποιο ατύχημα. Έτσι ειδοποίησε την ασφάλεια του πανεπιστημίου η οποία και έπιασε τον νεαρό λίγο πιο κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φυλάκιση με αναστολή για τον νεαρό που εκσπερμάτωσε σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Φοιτητής που εκσπερμάτωσε σε 20χρονη στο ΑΠΘ: Ένιωθα φορτισμένος και ήθελα να εκτονωθώ

Απίστευτο περιστατικό στο ΑΠΘ: Νεαρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας μέσα σε βιβλιοθήκη

Tags:
εκσπερμάτιση, φυλάκιση, φοιτήτρια, φοιτητής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, Θεολογική Σχολή ΑΠΘ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK