01:02 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έντονη στιχομυθία με αγρότες - παραγωγούς είχε την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο επίσκεψης σε εργοστάσιο της Ημαθίας.

Βίντεο από την ένταση - κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς - ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, κατά την επίσκεψη του κυβερνητικού στελέχους σε εργοστάσιο ζάχαρης στην Ημαθία.

Η ένταση δημιουργήθηκε στο περιθώριο ομιλίας του κ. Γεωργιάδη, όταν αγρότες - παραγωγή ζήτησαν διευκρινίσεις για τις τιμές του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του νέου επενδυτή της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) και επικεφαλής της Royal Sugar, Χρήστου Καραθανάση, ανέρχεται στα 32 ευρώ.

Οι αγρότες δήλωσαν μη ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη προσφορά, με τον κ. Γεωργιάδη να αντιδράει.

«Εάν μπορείς να βρεις καλύτερη τιμή, μπορείς να πας. Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας λοιπόν στην Κουμουνδούρου» φέρεται να δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Η ένταση, βέβαια, εκτονώθηκε πολύ γρήγορα, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανοίγει ο δρόμος για τη διάσωση της ΕΒΖ

Προς εξόφληση οι εργαζόμενοι και τευτλοπαραγωγοί της ΕΒΖ

Tags:
αγρότες, παραγωγικοί φορείς, παραγωγικότητα, παραγωγή, αγροτικές εκτάσεις, αγροτικά προϊόντα, Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπουργείο Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK