22:48 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε ποινική δίωξη στον γιατρό για παθητική δωροδοκία. Στις 28 Νοεμβρίου το αυτόφωρο. Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου.

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιατρός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή, καθώς κατηγορείται ότι έλαβε «φακελάκι», προκειμένου να χειρουργήσει ασθενή.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το Σάββατο στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παθητική δωροδοκία και τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο.

Ο γιατρός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «cretapost.gr», ζήτησε και έλαβε αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε, κατόπιν γραπτής καταγγελίας του ασθενή και αφού ο τελευταίος του έδωσε προσημειωμένα χρήματα.

«Όπως επιβεβαιώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, κρατείται γιατρός του νοσοκομείου μας με την κατηγορία του χρηματισμού του από ασθενή» επιβεβαίωσε, από την πλευρά της, η διοίκηση του κρητικού νοσοκομείου.

Πρόσθεσε δε, ότι «θα ακολουθηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αστυνομικών αρχών».

«Το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει το αξιόλογο ιατρικό προσωπικό μας που δίνει καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση του ασθενή» κατέληξε η διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον εισαγγελέα καταγγελίες για διερμηνείς που ζητούν χρήματα από αιτούντες άσυλο

Γυναικολόγος ζήτησε «φακελάκι» από ετοιμόγεννη για να την ξεγεννήσει

Tags:
δωροδοκία, σύλληψη, αστυνομικές αρχές, αστυνομία, εισαγγελέας, χρήματα, φακελάκι, Ηράκλειο, Κρήτη, νοσοκομείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK