11:04 30 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας εκ των κατηγορούμενων για την υπόθεση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», παραχώρησε συνέντευξη, αρνούμενος κάθε εμπλοκή με την τρομοκρατική οργάνωση.

Κάθε εμπλοκή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα» αρνήθηκε ένας εκ των δύο προφυλακισθέντων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «omniatv.gr», o κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της οργάνωσης, ενώ αμφισβήτησε τα αποτελέσματα του test DNA, στο οποίο εδράστηκε η δίωξή του.

Κατήγγειλε δε, πως η σύλληψή του είχε «καθαρά πολιτικά κίνητρα», καθώς στο παρελθόν κατάφερε να αποφυλακιστεί, παρά την εμπλοκή στην υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα».

Στο ίδιο πλαίσιο, παραδέχθηκε ότι συμμετέχει σε μία πολιτική οργάνωση του αντεξουσιαστικού χώρου, «αλλά μέχρι εκεί»

Υποστήριξε, τέλος, ότι η μόνη σύνδεση με την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ήταν η παροχή ιατρικής βοήθειας στον τρίτο εμπλεκόμενο, ο οποίος καταζητείται από την ΕΛΑΣ, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς.

«Θα το έκανα για κάθε σύντροφο του χώρου» σημείωσε, χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι έκτοτε δεν είχαν καμία επαφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος κρατείται στις φυλακές Λάρισας, αφού πρώτα οι εισαγγελικές αρχές τού άσκησαν ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Υπό κράτηση βρίσκεται ακόμη ένα άτομο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, το οποίο καταζητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Ο καταζητούμενος «εμφανίστηκε» με κείμενο στο διαδίκτυο

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Δύο νέα βίντεο από τη ληστεία στον Χολαργό

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικές αρχές, φυλακισμένος, φυλακές, φυλακή, δράστης, σύλληψη, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατία, αντιτρομοκρατικός νόμος, αντιτρομοκτατική, Αντιτρομοκρατική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK