07:31 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης δεν είναι πλέον εκείνος που γνωρίσαμε στην Ελλάδα τα περασμένα χρόνια. Είναι ένας καινούριος, άλλος Κωνσταντίνος Πάσσαρης», αναφέρει ο πνευματικός του Πάσαρη, πατέρας Γερβάσιος, που ήταν ο πρώτος που εξομολόγησε τον αποκαλούμενο ως «το αγρίμι των Βαλκανίων».

Συγκεκριμένα, ο πνευματικός του Κώστα Πάσσαρη μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε πως πλέον ο διαβόητος εγκληματίας «είναι ο άνθρωπος της μετανοίας, ο άνθρωπος της προσευχής, είναι ο άνθρωπος της μελέτης της Αγίας Γραφής. Είναι ο άνθρωπος της εκκλησίας και της Θείας Κοινωνίας».

Σύμφωνα με τον πατέρα Γερβάσιο, ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης είναι ο άνθρωπος που «προσέχει όχι μόνο με τη ζωή του αλλά και με το λόγο του και ακόμα με κάθε κίνησή του να είναι συνεπής με την καινούρια του ζωή».

Όπως τόνισε ο πνευματικός του Κώστα Πάσσαρη, ο κακοποιός «έχει αλλάξει τα πάντα. Σκέψη, λόγο, ζωή, συμπεριφορά τα πάντα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το συνήγορό του, ο Κώστας Πάσσαρης, παρά το δεύτερο «όχι» των ελληνικών δικαστικών αρχών στο αίτημά του να παραστεί στη δίκη του στις 2 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον επόμενο Σεπτέμβριο, όταν θα έχει αποφυλακιστεί από τις ρουμανικές φυλακές, για να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις συνέπειες των πράξεών του.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αμάξι χάνει τον έλεγχο επάνω σε γέφυρα, απογειώνεται και πέφτει στον από κάτω δρόμο - Βίντεο

Σιαμαία μωράκια γεννήθηκαν με 1 σώμα, 2 κεφάλια και 3 χέρια - Φωτογραφίες

 

Tags:
Δικαιοσύνη, Κώστας Πάσσαρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK