04:50 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κακοκαιρία Γηρυόνης (34)
0 0 0
Βρείτε μας

Περίπου 100 αυτοψίες έχει διενεργήσει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην πληγείσα περιοχή της Κινέτας και εκτιμάται ότι υπάρχουν ζημιές σε περισσότερα από 300 σπίτια.

Στην περιοχή της Κινέτας βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Στην περιοχή υπηρεσίες του υπουργείου πραγματοποίησαν περίπου 100 αυτοψίες σε σπίτια που υπέστησαν ζημιές, ενώ εκτιμάται ότι προβλήματα παρουσιάζουν τουλάχιστον 300 σπίτια.

Ο κ Καραμανλής συνομίλησε με τους κατοίκους της Κινέτας και τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριο Κοσμόπουλο

Εργασίες στην Αθηνών-Κορίνθου

Παράλληλα, επιχειρείται και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου στο 60ο χιλιόμετρο Αθηνών-Κορίνθου.  Σύμφωνα με την Ολυμπία οδό μέχρι αργά το βράδυ θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία το ρεύμα της Εθνικής οδού προς Κόρινθο, καθώς έχουν ήδη απομακρυνθεί από το οδόστρωμα τα φερτά υλικά που είχαν κλείσει το δρόμο.

Τέλος, σημειώνεται ότι με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, τα διόδια θα είναι ελεύθερα στους σταθμούς της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου.

 

Θέμα:
Κακοκαιρία Γηρυόνης (34)
Tags:
εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, σπίτια, πλημμύρες, πλημμύρα, ζημιές, κακοκαιρία, κακοκαιρία Γηρυόνης, Κινέτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK