12:20 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Η δοκιμασία της φωτογράφισης σε περιοδικό δυσκόλεψε τη Μαρία Μιχαλοπούλου στο επεισόδιο του «GNTM» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/11), η οποία αφέθηκε στα χέρια της Βίκυς Καγιά, και εξαπέλυσε τα βέλη της στην Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου δυσκολεύτηκε κατά τη δοκιμασία στο επεισόδιο του «GNTM» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/11), παρά τη βοήθεια που είχε από τη Βίκυ Καγιά, και δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει τα βέλη της στην Κάτια Ταραμπάνκο.

Αρχικά, οι παίκτριες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν για εξώφυλλο του περιοδικού «Madame Figaro». Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε πλεονέκτημα, το οποίο ήταν και περισσότερος χρόνος σε σχέση με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες και τη δυνατότητα καθοδήγησης από τη Βίκυ Καγιά.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, όμως, δεν κατάφερνε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της φωτογράφισης και η Έλενα Χριστοπούλου τη χαρακτήρισε «βαρύμαγκα». Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, από την πλευρά της, είπε ότι δεν υπήρχε σωστή λήψη μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δύο λεπτά πριν από το τέλος του προκαθορισμένου χρόνου, η Βίκυ Καγιά μπήκε στο σετ και προσπάθησε να καθοδηγήσει την παίκτρια του «GNTM», η οποία τελικά κατάφερε να έχει έστω μια σωστή λήψη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο υποστήριξε ότι -επί της ουσίας- φωτογραφήθηκε η Βίκυ Καγιά και όχι η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Βέλη της Μαρίας Μιχαλοπούλου στην Κάτια Ταραμπάνκο

Στην αρχή της δοκιμασίας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ζήτησε την άποψη της Μαρίας Μιχαλοπούλου για την απόδοση της Κάτιας Ταραμπάνκο, με την πρώτη να λέει: «Καλή ήταν».

Η 19χρονη συμμετέχουσα ανέφερε:

«Να εκθειάσω την Κάτια; Να ενισχύσω τον εγωισμό της; Βρε, άι στο δ... από 'δω χάμω!».

Η Κάτια Ταραμπάνκο, από την πλευρά της, είπε:

«Το ότι έχει "φαγωθεί" τόσο πολύ το δικαιολογώ με το ότι με βλέπει ως μια από τις βασικές ανταγωνίστριές της. [...] Μην ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου, ασχολήσου με τον εαυτό σου για να βγάλεις καλύτερο αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμα:

Κάτια Ταραμπάνκο για Πόπη Γαλετσά: Είναι 1.50 και 30 χρονών...ας επιστρέψει

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
Κάτια Ταραμπάνκο, Βίκυ Καγιά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Star, μοντέλα, GNTM 2, GNTM
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK