03:10 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Φωτογράφοι, φωτιστές, φροντιστές και μοντέλα έκαναν την εμφάνισή τους δίπλα από συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στην οδό Σταδίου. «Ξεφτιλίζετε τη διαμαρτυρία μας»

Ένα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης, στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, ένα συνεργείο φωτογράφισης έκανε την εμφάνισή του. Από το βαν κατέβηκαν φωτογράφοι, φωτιστές, φροντιστές και μοντέλα.

© Sputnik /
Φωτογράφιση δίπλα από συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Η φωτογράφιση άρχισε καταμεσής της Σταδίου, ενώ δίπλα ακριβώς διαδήλωναν εργαζόμενοι του Ειδικού Προγράμματος του ΟΑΕΔ, με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ.

«Ξεφτιλίζετε τη διαμαρτυρία μας» άρχισαν να φωνάζουν οι διαδηλωτές.

Τα μοντέλα που πόζαραν σε ψηλοτάκουνα, πρόλαβαν να κάνουν λίγα μόνο βήματα, μέχρι να καταφέρουν τις πρώτες λήψεις.

Φωτογράφιση δίπλα από συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ
© Sputnik /
Φωτογράφιση δίπλα από συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους συγκεντρωμένους, έξω από το υπουργείο Εργασίας, το συνεργείο αποφάσισε να τα μαζέψει και να φύγει.

Άλυτο παραμένει το μυστήριο, αν δηλαδή επρόκειτο για πρωινό γύρισμα του δημοφιλούς ριάλιτι GNTM, ή για απλή φωτογράφιση μόδας.

Το σίγουρο είναι ότι οι διαδηλωτές αισθάνθηκαν ότι θίγονται από την παρουσία μοντέλων και συνεργείου, ακριβώς δίπλα στη συγκέντρωση.

Για ποιον λόγο γινόταν η συγκέντρωση

Η συγκέντρωση πραγματοποιούταν από συμβασιούχους του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο τετράωρης στάσης εργασίας.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διεκδικούν την άμεση ανανέωση της σύμβασής τους για χρονική διάρκεια ίση με την αρχική προκήρυξη και παράλληλη εκκίνηση διαδικασιών για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας και συγκέντρωσης

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
GNTM 2, GNTM, εργασιακά, εργασία, συγκέντρωση, ΑΔΕΔΥ, φωτογράφιση, φωτογραφίες, φωτογράφος, φωτογραφία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK