21:12 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε ανάρτηση για την κατάσταση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ προχώρησαν οι γονείς του παιδιού λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση της θεραπείας στη Βοστώνη.

Αισιόδοξοι είναι οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ μετά και τη χορήγηση της ειδικής θεραπείας που έλαβε το παιδί στη Βοστώνη.

Μάλιστα σε ανάρτησή τους στο Facebook, έκαναν γνωστό πως ο μικρός είναι καλά και βρίσκεται στην ανάρρωση.

«Σήμερα η Αμερική γιορτάζει την ημέρα των ευχαριστιών. Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά που χάρη στην αγάπη σας και την δύναμη σας καταφέραμε να είμαστε εδώ. Αυτή η νίκη ανήκει στον καθενα από σας που ξόδεψε χρήμα, χρόνο και σκέψη για να μας υποστηρίξει!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλα, διανύουμε την αναμενόμενη περίοδο αναρρωσης. Σας ευχαριστούμε για όλα! Πολλά φιλιά από τον μικρό σας ήρωα!!!», αναφέρουν οι γονείς στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης – Ραφαήλ άσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου 1 και έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία βασισμένη σε γονιδιακό φάρμακο.

Η θεραπεία ήταν ιδιαίτερα ακριβή αλλά χάρη στην ευαισθησία του κόσμου κατάφεραν να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για τη θεραπεία στη Βοστώνη.

Tags:
βοστώνη, υγεία, θεραπεία, Παναγιώτης-Ραφαήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK