20:29 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εισβολή στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο Ρουβίκωνας. Περίπου 15 μέλη της συλλογικότητας ανέβηκαν στον 4ο όροφο του κτιρίου και αφού πέταξαν τρικάκια, αποχώρησαν.

Εισβολή στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής Δυτικού Τομέας πραγματοποίησαν σήμερα μέλη του Ρουβίκωνα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΜΠΕ, περίπου 15 μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο κτίριο στο Περιστέρι, πετώντας τρικάκια. 

Ο Ρουβίκωνας, με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα indymedia, αναφέρεται μεταξύ άλλων στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την Κινέττα, μετά και από την πυρκαγιά του 2018. 

«Υπάρχει κανείς που δεν ξέρει ότι αν μια χρονιά ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά την επόμενη χρονιά η περιοχή που κάηκε θα έχει πλημμύρες; Από ότι φαίνεται υπάρχει. Αυτός ο κάποιος είναι το κράτος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρουβίκωνας, κάνοντας μνεία στις συνέπειες της πρόσφατης κακοκαιρίας στην περιοχή. Παράλληλα, κάνει λόγο για αδιαφορία «και από τον μηχανισμό Δούρου και από τον μηχανισμό Πατούλη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Ρουβίκωνας είχε πραγματοποιήσει επίθεση με βαριοπούλες σε τσιμεντοβιομηχανία, ενώ είχε προηγηθεί επίθεση με μπογιές στο δημαρχείο Βύρωνα, αλλά και έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, όπου πέταξε τρικάκια.

Tags:
Κινέτα, Δυτική Αττική, εισβολή, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK