09:07 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μέσα στο 2020 θα γίνουν μόνιμοι διορισμοί στη Γενική Εκπαίδευση προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Σε μόνιμους διορισμούς μέσα στο 2020 θα προχωρήσει η κυβέρνηση όπως έκανε γνωστό η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

«Προχωρούμε και στους μόνιμους διορισμούς στη γενική εκπαίδευση. Έχουμε ήδη υποβάλει σχετικό αίτημα στο ΑΣΕΠ για την κατάρτιση νέων πινάκων γενικής εκπαίδευσης. Εμείς δεν κάνουμε απλά εξαγγελίες, όπως έκαναν στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ήδη έχουμε προχωρήσει και προχωρούμε εντός του 2020 σε μόνιμους διορισμούς στη γενική εκπαίδευση», δήλωσε η κ. Κεραμέως, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπης Τζούφη.

Να σημειωθεί πως η βουλευτής είχε ζητήσει από την κα Κεραμέως να ενημερώσει τη Βουλή για το χρονοδιάγραμμα διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

«Παρά τη δυσμενή κατάσταση που παραλάβαμε ως κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πολλές ενστάσεις, εμείς παραμένουμε στον λόγο μας και ναι, μόνιμοι διορισμοί θα γίνουν εντός Δεκεμβρίου του 2019», ανέφερε η υπουργός Παιδείας.

Η ίδια δήλωσε πως η κυβέρνηση ζήτησε από το ΑΣΕΠ να επιταχύνει τη διαδικασία και υπήρξαν ζητήματα σχετικά με την αναγνώριση τυπικών προσόντων και τις συνάφειες μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών λόγω ελλείψεων και ασαφειών στους νόμους που είχαν ψηφιστεί επί ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να υποβληθούν πολλές ενστάσεις.

Η κυβέρνηση «εξασφάλισε τις περισσότερες πιστώσεις από ποτέ» ανέφερε τέλος.

Tags:
διορισμοί, διορισμός, σχολείο, Βουλή, εκπαίδευση, Νίκη Κεραμέως
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK