03:41 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
GNTM 2 (227)
0 0 0
Βρείτε μας

Σύγχρονη Εύα στον παράδεισο, το κόνσεπτ της σημερινής φωτογράφισης και φυσικά δε γινόταν να λείπει ο «Αδάμ».

Στην τελική ευθεία για την δεκάδα του παιχνιδιού και φυσικά τα κορίτσια δε θα είχαν να αντιμετωπίσουν μια εύκολη δοκιμασία. Σε ένα παραδεισένιο κόνσεπτ, έπρεπε να μπουν στο ρόλο της Εύας, να βγάλουν αθωότητα στην κίνηση και το βλέμμα τους και να ταιριάξει η χημεία τους με τον «Αδαμ», το μοντέλο από τη Γερμανία που ήρθε ειδικά για την φωτογράφιση.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε δυο πλεονεκτήματα. Το βασικό ήταν να περάσει χρόνο με τον άντρα μοντέλο,  για να δημιουργήσουν μια χημεία που θα  έπρεπε μετά  να βγει στην φωτογράφιση. Το δεύτερο αβαντάζ ήταν να διαλέξει ένα κορίτσι που θα έχει τον Αδάμ πλάτη και μόνο. Το μειονέκτημα τελικά το έδωσε στην Άννα χωρίς δισταγμό.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου με τον «Αδάμ»
© Φωτογραφία : star.gr
Η Μαρία Μιχαλοπούλου με τον «Αδάμ»

Ξεκινώντας την γνωριμία της με τον Λεόν σε ένα ειδικό δωμάτιο μακριά με τις υπόλοιπες...κόλλησε. Προσπαθούσε να θυμηθεί τα Αγγλικά της και να ελαφρύνει το κλίμα ρωτώντας τον για το πως πρέπει να φερθεί στο κομμάτι της φωτογράφισης με χαρακτηριστικές ατάκες όπως «Θα πρέπει να σε αγγίξω κιόλας;».

Αμήχανο περιστατικό κατά την γνωριμία της Μαρίας με τον «Αδάμ» της σημερινής φωτογράφισης
© Φωτογραφία : star.gr
Αμήχανο περιστατικό κατά την γνωριμία της Μαρίας με τον «Αδάμ» της σημερινής φωτογράφισης

Τελειώνοντας τον χρόνο της μαζί του, αποφάσισε να τον πάρει μια αγκαλιά για να αισθανθεί πιο άνετα μαζί του και ξαφνικά αναφώνησε με έκπληξη:

«Είσαι τόσο απαλός»!!

GNTM 2: Μοντέρνα Εύα, αλλά θα καταφέρουν να μείνουν όλα τα κορίτσια στον παράδεισο;

Θέμα:
GNTM 2 (227)
Tags:
Greece's Next Top Model, GNTM, GNTM 2, Μαρία Μιχαλοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK