ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το C-130 που απογειώθηκε από την Αθήνα την Τρίτη για να παραλάβει το παιδί από την Κέρκυρα δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αισιόδοξος για την κατάσταση του παιδιού 2,5 ετών από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται με συμπτώματα σηψαιμικού σοκ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο, δήλωσε ο διευθυντής της μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης.

Το παιδί μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να μεταφερθεί στην Αθήνα εξαιτίας της κακοκαιρίας, έφτασε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τον γιατρό, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 «είναι συνηθισμένο προφανώς κάποιο μικρόβιο που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί. Μια σηψαιμία που δεν είναι έξω από τα όρια της ιατρικής στα πλαίσια της ιατρικής».

Ο ίδιος μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στο ΕΚΑΒ και στους ιπτάμενους που υπερβάλλουν εαυτό για να σώζουν παιδάκια.

Το πρωί της Τρίτης C-130 απογειώθηκε από την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει το παιδί από την Κέρκυρα. Το αεροσκάφος έφτασε μεν στο νησί αλλά δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω των καιρικών συνθηκών κι έτσι αποχώρησε.

Τελικά, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το παιδί και η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου έγινε με ασθενοφόρο.

Tags:
Πάτρα, Ρίο, νοσοκομείο, Κέρκυρα, παιδί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK