14:59 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για ένα «φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης» σε περίπτωση εισβολής της αστυνομίας σε κατάληψη στα Εξάρχεια, κάνει λόγο ο Ρουβίκωνας καθώς λήγει το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη για τις εκκενώσεις.

Γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, σε ανάρτηση στο Facebook, κάνει λόγο για «φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης» που έχει προετοιμαστεί σε περίπτωση εισβολής της αστυνομίας στον κατειλημμένο χώρο ΒΟΞ στα Εξάρχεια.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε δώσει στις 20 Νοεμβρίου, τελεσίγραφο για εκκένωση των καταλήψεων μέσα σε 15 ημέρες. Το «τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη» λήγει στις 6 Δεκεμβρίου, δηλαδή την Παρασκευή.

«Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν» είχε προειδοποιήσει το υπ. Προστασίας του Πολιτική. «Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο».

Γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα είχε κάνει λόγο τότε για «Casus Belli», δηλαδή «αιτία πολέμου», με αφορμή την προειδοποίηση Χρυσοχοΐδη.

Ρουβίκωνας: Έχουμε ετοιμάσει φαραωνικό σχέδιο άμυνας

Το ίδιο μέλος της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας, σε νεότερη ανάρτηση, την Τρίτη, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ομάδα «Ρουβίκωνας» για τις μηνύσεις και τις υπόλοιπες νομικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «στοχοποιηθεί όσο καμία άλλη κατάληψη και περιμένουμε να γίνει εισβολή και εκκένωση στον χώρο μας ενώ τρέχει παράλληλα και η περιβόητη οικονομική έρευνα».

«Εμείς αυτή την περίοδο πέραν της νομικής και πολιτικής υπεράσπισης που ετοιμάζουμε για τις δίκες, οργανώνουμε και τις γενικότερες πολιτικές μας δραστηριότητες. Παράλληλα έχουμε ετοιμάσει και… ένα φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης σε περίπτωση εισβολής στο ΒΟΞ όπου εμπλέκονται πάρα πολλά άτομα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη για καταλήψεις: «Αιτία πολέμου» λέει ο Ρουβικώνας – Ανακατάληψη στην ΑΣΟΕΕ

Κατάληψη επιστρέφει το τελεσίγραφο στον Χρυσοχοΐδη: Ζητούν την παραίτησή του εντός 15 ημερών

Τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη στους καταληψίες: Εκκενώστε τα κτίρια σε 15 ημέρες

Tags:
εκκένωση, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καταλήψεις, Εξάρχεια, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK