04:05 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο «φεμινιστικός τομέας» του Ρουβίκωνα προχώρησε σε παρέμβαση στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, όπως έκανε γνωστό η ίδια ομάδα με κείμενό της.

Παρέμβαση με τρικάκια στο σπίτι του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο φεμινιστικός τομέας της συλλογικότητας, σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Αυτά είναι τα πρότυπα που επιλέγει να αναδείξει συνολικά το "star system", ένα κανιβαλικό σύστημα που θα μας βρίσκει πάντοτε απέναντι, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Η παρέμβαση στο σπίτι του Λιάγκα και τα όσα επιλέξαμε να του μεταφέρουμε μέσω του γραπτού λόγου, θεωρούμε ότι είναι μία από αυτές τις στιγμές αντίστασης και καθημερινού φεμινιστικού αγώνα», αναφέρει η ομάδα στην ανάρτησή της.

Η παρέμβαση, σύμφωνα με το κείμενο που έχει αναρτήσει και υπογράφει ο φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα έγινε με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό απόπειρας διακωμώδησης ενός συμβάντος στο ΑΠΘ κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται πως ένας νεαρός είχε εκσπερματίσει στην πλάτη μιας φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Η είδηση αυτή είχε μεταδοθεί και από την εκπομπή του παρουσιαστή, με έναν τεχνικό να επιχειρεί να μιμηθεί την πράξη και το πάνελ της εκπομπής να αντιδρά γελώντας.

Να σημειωθεί πως κατόπιν τούτου ο παρουσιαστής είχε απολογηθεί για όσα έγιναν.

Tags:
φεμινισμός, παρέμβαση, Ρουβίκωνας, Γιώργος Λιάγκας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK