14:16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μία επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς σε αυτή φέρεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να δηλώνει ότι θα λειτουργήσουν παράλληλα τα κλειστά κέντρα με τις ήδη υπάρχουσες δομές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα έγγραφο από το γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη προς την επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Dunja Mijatovic, στο οποίο αναφέρεται ότι θα ανοίξουν τα κλειστά κέντρα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες δομές.

Σύμφωνα με το OPENTV, ο Γιάννης Συνάνης του lesvosnews αποκαλύπτει ότι έχει σταλεί το έγγραφο αυτό και πως αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για κλείσιμο των υπαρχουσών δομών.

Υπενθυμίζεται, ότι η εξαγγελία της κυβέρνησης για την δημιουργία κλειστών δομών, είχε προκαλέσει αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες των νησιών, με τους δημάρχους των πέντε ακριτικών νησιών να αναφέρουν σε κοινή τους επιστολή ότι δεν θα δεχτούν τη δημιουργία κλειστών δομών.

Tags:
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, νησιά, νησί, μεταναστευτικό, μετανάστευση, μετανάστης, μετανάστες, Προσφυγικό, Βόρειο Αιγαίο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK