13:48 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την απάντησή της στα όσα υποστήριξε ο μουσικοσυνθέτης, Δήμος Μούτσης, περί «κολαστηρίου» του Α.Τ. Εξαρχείων έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., αναφέροντας ότι οι φωνές που ακούγονταν, ήταν από αλλοδαπό ο οποίος προσήλθε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα.

Η Ελληνική Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής (08/12), απάντησε -μέσω Facebook- στον μουσικοσυνθέτη, Δήμο Μούτση, ο οποίος έκανε λόγο για «καλαστήριο», τις πρωινές ώρες της 6ης και 7ης Δεκεμβρίου, αναφερόμενος στο Α.Τ. Εξαρχείων .

Έτσι, λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ. σημείωσε ότι οι μόνες φωνές που ακούστηκαν, ήταν από αλλοδαπό ο οποίος προσήλθε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, το ίδιο διάστημα, κρατούνταν από τις προηγούμενες ημέρες έξι αλλοδαποί για απέλαση και ένας για ποινική υπόθεση. Ακόμη, οι αρχές επισήμαναν πως δεν έγινε καμιά προσαγωγή στο εν λόγω Α.Τ. από τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου.

«"Κολαστήριο" το Α.Τ. Εξαρχείων»

Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο (07/12), ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης -με δημοσίευσή του στο Facebook- χαρακτήρισε «κολαστήριο» το Α.Τ. Εξαρχείων επειδή -όπως υποστήριξε- «ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο».

Ο ίδιος συνέχισε, γράφοντας ότι «οι μπάτσοι έγδυναν τους ανθρώπους μέσα στον δρόμο, το είδαμε».

Διαβάστε ακόμα:

Επέτειος Γρηγορόπουλου: «Ψέμα τα περί ακραίας καταστολής», λέει το Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Tags:
ΕΛ.ΑΣ, Ελληνική Αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK