02:49 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με ξυραφάκια τραυμάτισαν τους εαυτούς τους τέσσερις κρατούμενοι στις φυλακές Τρικάλων, καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους για αλλαγή πτέρυγας.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέταξε ΕΔΕ για τον αυτοτραυματισμό κρατουμένων στις Φυλακές Τρικάλων. Το περιστατικό γνωστοποίησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο αυτοτραυματισμός των κρατουμένων έγινε «επειδή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους να αλλάξουν πτέρυγα, καθώς ήταν αστήρικτο και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα».

Ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για συρραφή των τραυμάτων, που είχε προκαλέσει στο κεφάλι του και υποβλήθηκε προληπτικά σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Οι άλλοι δύο έφεραν ελαφρά τραύματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν από το ιατρείο της φυλακής.

Την προηγούμενη μέρα, κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης μεταξύ κρατουμένων, αυτοτραυματίστηκε ένας άλλος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στη συνέχεια επέστρεψε στο Κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φυλακές Κορυδαλλού: Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου

Φυλακές Άμφισσας: Κρατούμενος πήρε άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ

Tags:
ανακοίνωση, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συμπλοκή, τραυματισμός, τραυματίες, τραυματίας, κρατούμενοι, κρατούμενος, φυλακές, φυλακή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK